.

De Norbert Shows


NORBERT SHOWS :  BEELDEN UIT DE NORBERT SHOW


KLIK OP DE AFBEELDINGEN EN BEKIJK DE VIDEO
Een woordje bij bovenstaande video's.


De wereld vergaat : : topnummer uit de Norbert Show. Er bestaan helaas geen videoopnames van. Deze videoanimatie is een poging om de shownummer te evoceren, net als tijdens de show beginnend met "Fire" om te eindigen met het eigen Norbert nummer "De wereld vergaat".
De rode roos : Norbert met "De roos" een bijzonder geslaagde Nederlandstalige eigen versie van de Gilbert Bécaud topper "L'important C'est La Rose".
De snob : Met zijn orkest brengt Norbert de showversie van het allereerste nummer waarvoor hij tekst en muziek schreef.
Liedjes uit de oude doos : Optreden in de grote sporthalle van Zedelgem. In de namiddag bestond het publiek grotendeels uit oudere fans, vandaar de "liedjes uit de oude doos". De klank en belichting vertrouwde Norbert, zoals in het begin van zijn carrière, toe aan wijlen Jean Vandamme. Dit was natuurlijk niet vergelijkbaar met de licht- en klankshow van de Norbert shows die vroeger door eigen technici werd gebracht.

NORBERTHEATERSHOW :  BEELDEN UIT DE SHOW


KLIK OP DE AFBEELDINGEN EN BEKIJK DE VIDEO
NorberTheatershow


Norbert was eerste populaire Vlaamse vedette die in 1970 eigen theatershow op de planken bracht. De video vertoont beelden van de shows van Norbert en van een eemalig wederoptreden na zijn ziekte. Door een contract van vóór hij ziek werd, voor hem afgesloten door de Robert Bylois van het Benelux Theater, kreeg hij de gelegenheid om op te treden in een Duitse TV-show.

NORBERTS HEY MEISJES :  IN DE NORBERT SHOWS


KLIK OP DE AFBEELDINGEN EN BEKIJK DE VIDEO
Een woordje bij bovenstaande video's.


Video 1 : Samen met het orkest van de Norbert, die uistekend soul nummers vertolkten, de Norbert Hey Band brachten zijn Hey Maisjes enkele solodansjes bij voor beeld om decor- en kostuumwissel van Norbert toe te laten.
Video 2 : Het verhaal van Janos (Janoska betekend Jantje) van een in Limburg wonende Hongaar die zijn land ontvluchtte voor de Russische inval. Na "Meisje uit Spanje", zijn eesrte single, was dit de tweede aanklacht van Norbert ons niet zo gastvrije land... Janoska zelf gaf aanwijzingen voor de traditionele kledij van de Hey Meisjes. Alleen waren de rokjes meer van de "mini" tijd...

NORBERT VIDEOCLIPS UIT ZIJN CARRIERE


KLIK OP DE AFBEELDINGEN EN BEKIJK DE VIDEO
Norbert interviews en fans


Videoo 1 : Luc Appermont presenteert de VTM TV-show "Het mooiste moment" ...van Marva. Norbert, die aan het begin van haar carrière stond, kon niet ontbreken..
Video 2 : Het popualaire TV1 programma van de VRT "De rode loper" kwam speciaal naar Rumbeke om Norber te interviewen. Het was een goed idee van Norbert om de opnames te laten plaats vinden in een uniek decor : "Het oud Stadhuis", een historisch oud bruin café dat helaas kort erna moest plaats maken voor een van die eigentijdse kleurloze flatgebouwen. Er waren, naast het vafé, ook diverse feestzalen en een toneelzaal waar de harmonie repeteerde en waar vreoger tal van vedetten als Bobbejaan Schoepn nog optraden..
Video 3 : Na de NorberTheatershow in de Lakenhallen van Ieper slaagden enkele zeer jonge fans er in om Norbert even uit de receptie te laten komen voor een foto met handtekening.

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie
KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP
Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed by Marinanne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO