.

De Norbert Hits en liedjes uit de Norbert Shows


NORBERT  :  TOPHITS EN HITS UIT DE NORBERT SHOW


KLIK OP DE AFBEELDINGEN EN BEKIJK DE VIDEO
Een woordje bij de video : "En dat vergeet ik nooit" / Hommage aan Will Tura.


Het was een idee van Norbert om het zo succesvolle "En dat vergeet ik nooit", dat hij geschreven en gecomponeerd voor zijn fans (toen hij, wegens ziekte, wist dat hij zijn zangcarrière tijdelijk zou moeten onderbreken en hij met dit liedje een bondig overzicht van zijn carrière geven om zijn fans te bedanken).
Later zong Norbert hoofdzakelijk in zijn eigen feestzaal en op de radioshows van Radio VBRO. In 1990 trok hij zich achter de schermen van de showbizz terug meer bleef componeren, arrangeren, en video producties programmeren voor o.m. Camera Team (van VBRO's Frederik Thomas) en Youth Sound (van Robert Kino). Hij was ook in de voornaamste geluidsstudo's als producer aan het werk met aanstormend Vlaams talent.
Norbert bracht ons op het idee om met stokoude foto's (stills) van Will, met enkele kiekjes met zijn euromediArts vrienden, en met vergeelde videofragmenten een hommage op video te brengen aan zijn oude vriend en Vlaanderens meest succesvolle zanger ooit : Will Tura.

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie
KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP
Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed by Marinanne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO