.

CARDIJNGROEP // INTERNATIONALE CARDIJNGROEP //DE INCAR KUNSTGROEP

groepswimpel

KLIK op de foto's en bekijk de foto's op groot en nog groter formaat !


tekst
De redactie van het Norbert Web beschikt over een niet te tellen aantal foto's van over de NorberTheatershow. Deze pagina zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto's en het invullen van de bijhorende teksten !

foto 1 en 2 : De Incar Kunstgroep fag een mooie presentatie folder uit en hier was uiteraard ook een pagina voorbehouden voor de regie vroeger en toen.
foto 3 : De wimpel speciaal ontworden voor de leding en groepsleden.
foto 4 : Virtuoos zwaaiend met vederlichte vlaggen liet Norbert de groep vendelzwaaien op "Soulfinger". Eeen vlaggengroep dansen op soulmuziek : dat was een ware revolutie.
foto 5 : Norbert maakte van een groep vendelzwaaiers een gemengde dansgroep.
foto 6 : Als regisseur van de Incar Kunstgroep liet Norbert hen ook optreden in zijn "Top Ten Music Hall" en de "NorberTheatershow" (hier met de "Schotse dans").
foto 7 : Norbert regissert de meisjes en de jongeren van de Kunstgroep. Bemerk achteraan de piepjonge muzikanten van de fanfare van Passendale die een noot mochten meeblazen met Norberts professioneel orkest.
foto 8 : Uit de "Russchische Suite".
foto 9 : Uit de "Zeesuite".
foto 10 : Met een tournee in Duitsland toonde Norbert aan dat de groep ook internationaal succes kon hebben.
Afbeelding : Binnenkort nog meer foto's.
Voorlopig totaal : 10 foto's.

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP


Copyright © 2014   /   Original designed & developed IN 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO