.

De Norbert Openlucht Show


Klik op de knoppen andere Norbert Show fotoalbums.

tekst
Norbert openluchtshow
Norbert werd niet alleen gevraagd op danspartijen in tenten en dancings. Maar ook op prestigieuze evenementen zoals de "Herfstmale" van de schouts. Openluchtshows waren Norbert en zijn Hey Meisjes en Hey Band niet abnormaal. Bij verkoopdagen en festivals gebeurde dit wel vaker. Maar een optreden voor zo'n groot publiek op de "Herfstmale" van de scouts was toch bijzonder. Knap opgestelde tenten dienden o.m. als kleedkamers en hier staan de Hey Meisjes, in hun zonnige kleedjes, klaar om met hun Norbert "La Falicidad te brengen.
Wachten op Norbert
Er was een tent voor het orkest en een voor Norbert en zijn Hey Meisjes. Hier brengen de meisjes een bezoekje aan de orkest-tent. Bassist Marcel en gitarist Freddy en Hey Meisjes reeds met de kleedjes voor hun eerste optreden in het 2e deel van de show : "Daktyloos" (later op LP opgenoemen als "M'n radio".
Wachten op Norbert
De muzikanten van de Norbert Hey Band wachten geduldig tot de openings speeches voorbij zijn en zij aan de de Norbert Show kunnen beginnen.
Wachten op Norbert
De show gaat beginnen. Muziek en microfoons worden klaar gezet en de geluidsinstalletie getest.
Wachten op Norbert
Norbert begroet het duizendkoppige publiek en dit is meteen de start van de show. Het is namiddag en dus uitzonderlijk een show zonder de bijhorende showbelichting.
Wachten op Norbert
Norbert dirigeert zijn Hey Band die tijdens de begintune korte instrumentale fragmenten brengt van zijn grootste hits.
Wachten op Norbert
Norbert zingt "De lopende band", een echt rock 'n roll nummer. Inbegrepen een denderende gitaarsolo door Freddy. Norbert vroeg het publiek om het tijdens de solo op te nemen tegen de gitaar en zo hard mogelijk te fluiten. Normaal was dat geen probleem en haalde de gitarist het met zijn enorme VOX versterker probleemloos. Maar dit keer had niemand rekening mee gehouden dat er bij uitrusting van een scout ook een fluit met fors geluid bij hoort ...
Wachten op Norbert
Norbert brengt zijn versie van "Taking a trip to Abergavenny". In hun minirokjes met de Engelse vlag waren Norberts Hey Meisjes de sensatie van het nummer !

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP


Copyright © 2014   /   Original designed & developed on 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO