.

NORBERTS HEY MEISJES als actrices, mannequins en bij public relations activiteiten

KLIK op de foto's en bekijk de foto's op groot en nog groter formaat !


tekst
tekst

De redactie van het Norbert Web beschikt over een niet te tellen aantal foto's van Norbert en zijn Hey Meisjes. Deze pagina zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto's en het invullen van de bijhorende teksten !

Foto 1 : Norberts Hey Meisjes acteren mee in het massaspel (regie : Norbert) bij de feestelijke ontvangst van Koning Boudewijn in Brugge.
Foto 2 : Repetitie voor het Heizelnachtfeest. Norberts Hey Meisjes (in grijze shirt) tonen de dansgroep van KAJ/VKAJ hoe het moet.
Foto 3 : Norberts Hey Meisjes als hostess tijdens een door Norbert in opdracht van CWO georganiseerd bedrijfsseminarie.
Foto 4 en 5 : Norberts Hey Meisjes als mannequins in een modeshow in het "Norbert Hey Center".
Foto 6 : Norberts Hey Meisjes, jongens van de showgroep en twee personeelsleden van de Norbert Hey Club met Will Tura na een modeshow in het "Boudewijnpark".
Foto 7 : Norberts Hey Meisjes geven de aftrap van een voetbalwedstrijd. Hier voor Dosko Sint-Kruis, de ploeg van de deelgemeente van Brugge waar de Norbert Feestzaal gevestigd was.
Foto 8 : Norbert en zijn Hey Meisjes supporteren voor de Vlaamse Vedetten tijdens een voetbalwedstrijd.
Foto 9 : Norberts hey Meisjes waren de hostesses op het diner van D'Echte van Cercle Brugge. Op de foto met trainer Han Grijzenhoudt en zijn vrouw en Norbert.
Foto 10 : Norbert had er wel voor gezorgd dat de hele showgroep mocht meesmullen.

Afbeelding : Binnenkort nog meer foto's.
Totaal : 10 foto's.

hartelijk dank
aan onze bezoekers

Het is uitzonderlijk dat een web- site samengesteld wordt door de bezoekers. Toch is dit het geval voor "Norbert Web". Vroegere fans bezorgden ons honderden foto's, artkels, teksten en anekdotes !


toffe trouwe tine :
op de Parkfeesten

    hey meisje rita

twitter :    euromediArts

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP

Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed in 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO