.

NORBERTS HEY MEISJES wisselende dansmeisjes tussen 1972 / 1973

KLIK op de foto's en bekijk de foto's op groot en nog groter formaat !


tekst
tekst

De redactie van het Norbert Web beschikt over een niet te tellen aantal foto's van het Norbert Shows. Deze pagina zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto's en het invullen van de bijhorende teksten !

de foto's : ...toen Norbert midden 1972 terug kwam van herstel verlof wachtte Sylvain Tack hem op met de droom van een eigen radiostation. Ondertussen moest er echter brood op de plank komen en Norbert ging aan de slag als DJ en als regisseur (o.m. voor een grootse Show van Paul Severs). Maar hij werd ook nog steeds voor een optredesn als zanger gevraagd. Een vast orkest en een vast dansgroep op dat pgenlik niet meer. Dus was het behelpen met de bandopnames van de soundtracks van zijn liejdes. En Norberts Hey Meisjes waren telkens danseressen of Go Go Girls uit een dansschool of dansgroepjes die ind die tijd als paddestoelen uit de grond waren geschoten.
Afbeelding : Binnenkort nog meer foto's ?
Totaal : 6 foto's (te betwijfelen als er meer te vinden zijn).

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

hartelijk dank
aan onze bezoekers

Het is uitzonderlijk dat een web- site samengesteld wordt door de bezoekers. Toch is dit het geval voor "Norbert Web". Vroegere fans bezorgden ons honderden foto's, artkels, teksten en anekdotes !


hey meisje voor de
norbert drive-in show

    img

twitter :    euromediArts

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP

Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed in 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO