.

Feestzaal Norbert Hey Klub / Norbert Hey Center


Klik op de knoppen en surf naar de andere Norbert Hey Club / Norbert Hey Center pagina's.

OPTREDENS en FEESTAVONDEN

KLIK op de foto's en bekijk de foto's op groot en nog groter formaat !


tekst
tekst

De redactie van het Norbert Web beschikt over een niet te tellen aantal foto's van het Norbert Hey Center. Deze pagina zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto's en het invullen van de bijhorende teksten !

De foto's, affiches en aankondigingen : ...die spreken voor zichzelf. De Feestzaal Norbert Hey Klub (vanaf 1979 Norbert Hey Center) was werkelijk de eerste polyvalente zaak. Van discotheek tot théatre en rond", van kabaret tot wielerwedstrijden, van Vader Abraham tot Mud, van studentenbals tot bedrijfsfeesten, van kleinschalige musicals tot miss verkiezingen, van sexy lingerie presentaties tot namiddagen voor deelnemers aan publicitaire busreizen, rechtstreekse radio- en tv-uitzendingen, optredens van de popairste nationale en internationele vedetten, eigen shows op groot en klein podium, enz. Het kon allemaal en Norbert zorgde er voor dat het er ook allemaal kon gerealiseerd worden. Uitzonderlijk ging Norbert en de hele show op verplaatsing zoals te bekijken op de perspubliciteit voor de show in Ciné Royal te Maldegem.

Afbeelding : Binnenkort nog meer foto's.
Voorlopig totaal : 30 affiches en pers- en in-house publiciteit.

PROGRAMMA'S en PUBLICITEIT van de NORBERT FEESTZAAL in ROESELARE

KLIK op de foto's en bekijk de foto's op groot en nog groter formaat !


tekst
tekst

De redactie van het Norbert Web beschikt over nog meer foto's van de Feestzaal Norbert in Roeselare. Deze pagina zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto's en het invullen van de bijhorende teksten !

De foto's, affiches en aankondigingen : ...die spreken voor zichzelf. Ook de Feestzaal Norbert in Roeselare (vanaf 1978) was net als in Brugge een polyvalente zaak met bv. de presentatie van een eigen "Roeselaarse Top 40".
Afbeelding : Op zoek naar nog meer foto's.
Voorlopig totaal : 4 affiches, foto's en pers- en in-house publiciteit.

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP

Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed in 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO