.

Interviews met Norbert op radio- en tv


Klik op de knoppen hieronder om naar de andere audio pagina's te surfen.

35 jaar Mi Amigo op Radio 1 (VRT)

Radio 1 is de prestigieuse nieuwszender van de Vlaamse VRT. Dat hier ooit veel aandacht zou besteed worden aan de start van Radio Mi Amigo had men in 1974 zelfs niet durven dromen. Toch gebeurde het in 2009. En wie kon men beter vragen om over de start en de immense popularitiet van Radio Mi Amigo te praten dan de enige Belg die behoorde tot de originele crew van de zender : Norbert. De luistercijfers uit 1974 waren eindelijk vrij gegeven en het werd nu duidelijk dat "Norberts Zaterdagse Showtrein" wekelijks 3 à 4.000.000 luisteraars had in Nederland alleen...


In de Topcollectie op Radio 2 (VRT)

De VRT zender Radio 2 is sinds jaar en dag veruit de populairste radioomroep in Nederlandstalig België (Vlaanderen). En het namiddag programma "De Topcollectie", gepresenteerd door Peter Verhulst of Lars De Groote, is o.m. een van de topprogramma's. Het is een aaneenschakeling van de populairste liedjes en melodietjes van de voorbije decenia. Afgewisseld met praatjes met luisteraars en interviews met de vertolkers van de gedraaide songs.


In De Pré Historie op Radio 2 (VRT) in 2013

Het is momenteel het langstlopende radioprogramma in Vlaanderen met dezelfde presentator : Guy Depré. Het radioprogramma loopt sinds 1984 op Radio 2 (VRT). Er wordt teruggekeerd naar een maand of een jaar van de voorbije decennia, Guy Depré laat muziek, hits en gebeurtenissen uit die tijd opnieuw horen. Bij het programma "Best of '70" kon "Liedje voor Mary-Ann" niet ontbreken. De release was in 1969 maar het bleef op de hit-parades tot in 1970. Vandaar.


In de VTM TV Show "Het mooiste Moment" met Luc Appermont en Marva

Fragment uit de VTM TV-Show "Het Mooiste Moment" met Marva. Niet alleen omdat ze beiden geboren West-Vlamingen waren, maar ook omdat Norbert goed bevriend was met Marva en (haar helaas te vroeg overleden) echtgenaat Walter nodigde Luc Appermont hem uit voor de show. Norbert had Marva aanbevolen om een radioprogramma te presenteren en toen hij ziek werd en optredens voor een hele tijd wel kon vergeten zijn heel wat van zijn muzikanten de begeleidingsgroep van Marva gaan vervoegen.
  

volg norbert op Facebook (Norbert.VS):

   KLIK HIER en stuur een e-mail naar de redactie

KLIK HIER en surf naar de Norbert Web SITEMAP

Wat is er nieuw op de website : KLIK HIER

Copyright © 2014   /   Original designed & developed in 2002 by Marianne Dupont, Joris Verhaeghe and Jan Dooms for euromediArts    /   Redactie : euromediArts in samenwerking met Radio VBRO