Op tablet deze pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
NAAR HET MENU VAN HET NORBERT  WEB FOTOALBUM :
 

A BIG 'BAND' JOB
Norbert presenteerde met veel plezier het  programma "The History of swing and jazz".
Hiermee ging de "Eddy Dorsan Big Band"  op tournee door Vlaanderen. Norbert werd  gevraagd omdat hij (zie andere rubrieken) goed op de hoogte was van big band en jazz.

 
 

PLATEN EN VEDETTEN
Dit was de titel van een van de honderden voor-  drachten die Norbert gaf zowat overal  in Vlaanderen. Voor jong en oud en over de  meeste diverse onderwerpen : van "Het belang van de haven van Zeebrugge" tot en  met "De 10 geboden van een goed verkoper".

 
 

VOORUITZIEND
Voor een radio-talkshow haalde Norbert een toen nog weinig bekende kabinetsmedewerker van Minister Coens voor de microfoon. Norbert gaf hem de raad eens met Frank Van Akker te gaan praten. Enkele jaren later was Patrick Moenaert burgemeester van Brugge...

 
 

BINNEN EN BUITEN
Voor deze razend populaire zondagmiddagshow op de Vlaamse televisie vroeg men eerst Norbert als pre- sentator. Toen die voor die eer bedankte kwam...Mike Verdrengh. Op de foto : overleg met tv-top-producers Nest Jansen en Etienne Dhooge t.g.v. een tv-show.

 

NOG ZO'N UNIEK COLLECTORS ITEM...
In mei 1968 stond de zangcarrière van Norbert nog in de kinder-schoenen. Maar als presentator had hij werk genoeg. Hierboven tijdens de finale van HUMO's "Nationaal Zang Festival", de voorloper van "Idool" en vele andere grote zangwedstrijden in België en Nederland. Norbert presenteerde de finale in het Boudewijnpark te Brugge. Will Tura was de vedette van de avond (foto midden) en Georges Van Maele (foto links, de broer van Burgemeester Michel Van Maele) en Norbert (foto rechts), presenteerde de finale, de schiftingen en zat ook in de jury. De kandidaten werden alleen in de finale begeleid door het Tura Sextet, op  alle andere avonden door het orkest van Norbert.   

 


+ A Big
  Band Job

------------------
+ Platen en
  vedetten

-------------------
+ Vooruitziend
  Interview

-------------------
+ Binnen
  en buiten

-------------------
+ Nationaal
  Zang Festival

-------------------
+ ...
+ ...

copyright © euromediArts  |  alle rechten voorbehouden  | 
Qgedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
norbert web  |  design en grafiek : roger vanneste  |  redactie : jan dooms
surf naar de tekstpagina's sitemap  :   of de fotoalbum sitemap  :  
norbert op facebook (als Norbert VS)  :   nieuw op het norbert web  :