Op tablet de pagina vergroten door met de vingers in een beweging naar links en rechts te vegen
fotopagina's van de Feestzaal Norbert Hey Club / Norbert Hey Center :
 
   
televisie en radio in het hey center  :  radio
  MI AMIGO EN VRT RADIO DJ"S...  
In het Hey Center kon men heel bekende radio DJ's aan het werk zien. Niet aleen Mi Amigo top-DJ's als Frank van der Mast (zie boven links) en Marc Jacobs (boven rechts) waren, wanneer ze van boord kwamen, meestal te gast in het Hey Center. Ook de BRT (nu VRT) met de "Mike en Zaki Show" (onder rechts), Jo met de Banjo (zie DJ pagina) en Nederlandse nationale omroepen met Ad Visser  (zie radio/TV pagina) en Bart van Leeuwen  (onder links) waren regelmatig te gast. Bijna al- lemaal zijn ze in het vak gebleven en daarom vonden we het leuk om ze eens te tonen in de tijd dat ze in het Hey Center optraden en...hoe ze er nu bijlopen.
  de pagina met méér over de vaste Hey Center DJ's
  WALTER CAPIAU : PRESENTATOR EN DJ  

Achter de microfoon van het Hey Center een legendarische Vlaamse radio figuur : Walter Capiau.
Hij was godsdienstleraar en ging aan de slag bij de toenmalige BRT. Aanvankelijk werd hij populair op de radio, met zijn programma met telefoongrappen, "Capriolen" dat in 1972 de Radio Oscar won. Daarna ging hij bij de BRT voor televisie werken, en werd het gezicht van populaire programma's zoals "Tienerklanken", "Magesien", "Binnen en Buiten" en vooral "Hoger Lager". Bij de oprichting van VTM in 1989 maakte Capiau mee de overstap, en werd er het gezicht van het vele succesvolle programma's zoals "Rad van Fortuin" en "HT&D".

  RECHTSTREEKS VAN UIT HET HEY CENTER  

Als een van de toonaangevende feestzalen en discotheken in België kon het niet uitblijven dat de Vlaamse radio- en Televisie (BRT) belangstelling toonde om enkele programma's vanuit de zaal uit te zenden.
Als oud-medewerker van radio- en tv wist Norbert natuurlijk wat er nodig was om het de technici gemakkelijk te maken.
De feestzaal van het Norbert Hey Center stond aan de linkerzijde en achterzijde helemaal vrij op een privé plein waar de TV-cap- tatiewagens gemakkelijk konden worden opgesteld. De eindregie gebeurde in de regiewagen maar de pre-mix van klank- en beeld gebeurde in de zaal. Hiernaast : een optreden van "Wicked Lady".

  in het Show Web : de BRT radio DJ's van in die tijd
 
redactie, webdesign en grafiek : Joris Verhaeghe en Roger 'Voske' Vannneste
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
surf naar de tekstpagina's sitemap  : de fotoalbum pagina's sitemap :
volg norbert op facebook : wat is nieuw op het Norbert Web :
 
stuur een e-mail naar de redactie :